26 Haziran 2008 Perşembe

ALİ TÜRK'ÜN GEBZEDEN KOVDUĞU HACI AMCAYA BİZ SAHİP ÇIKTIK:)))

ali türk yıllardır arazisine arılarını koyduğu hacı amcayı gebzeden kovunca hacı amcada kendine sığınacak yer olarak yalovanın kurtköyünde ufacık bir yer bulup oraya yerleşti.hacı amcanın geldiği yer ufacık derme çatma bir kulube:):))

tabi bunlar latife hacı amca çok güzel bir yer almış Allah kalan ömrünü huzurlu bir şekilde tamamlamasını nasip eder inşallah.geldiği yer ilk sahibi tarafından alabalık restaurantı olarak çalıştırılıyordu.son derece lüx bir binanın önlerinde havuzlar var.yan tarafta genişçe bir piknik alanı arka tarafta büyükçe bir boş tarla.meyvelerle donatılmış bahçesi tam yaşanılacak bir yer.


hacı amcanın gittiği yerin eski sahibinin arıları vardı o arıları bizim marketçi sefer satın aldı onlara bakma manası ile hacı amcaya gittik sordum hacı amca Ali türkü tanırmısın yav dedi siz nerden biliyonuz ali türkü bu adamın tanınmadığı yere kaçayım dedim burada çıktı birileri bıktım ondan kurtulamıyom nere gitsem karşıma çıkıyor diye latifelerde bulundu.. sağolsun çok temiz bir amca burasını kendi eviniz bilin diyerek mütevazuluğunu belli etti.o yer yıllardır bizim burda ama ilk defa o arazinin içine girdim durumu anlayın işte...


hacı amca telefonla Ali türk ile konuşurken.ali türk abiye yav sen ne biçim adamsın taa burda bile adamların var ne ünlü adammışsın be:):) diye takılıyordu..
>
hacı amcanın malikanesinin uzaktan görünümü ağaçlar arasında görünen bina


hacı amcanın malikanesinin girişinden bir görüntü

önü havuz dolu özel yapsan olmazdı azcık bir temizlik yapılacak tertemiz su içinde çok güzel yüzülür.


hacı amca ben ve arıcı arkadaşım sefer

3 yorum:

Adsız dedi ki...

I'm thankful with your blog it is very useful to me.

İlhami Uyar dedi ki...

Zafer bey Hacı amcaya selamlarımızı saygılarımızı iletirsen sevinirim,yeni yerleşim yeride hayırlı uğurlu olsun,güle güle otursun.Bu yıl ayçiçeğine nereye geliyorsun?

yalovalı arıcı dedi ki...

saolasın ilahami abi gebzeye gelince senide aradık ama yokmuşsun galiba arıların yanındaymışsın nasip bir dahaki gelişte inşallah görüşürüz.biz trakyaya çorlu ulaş mevkiine geliyoruz .