18 Mayıs 2008 Pazar

YOU TUBEYE GİRMENİN YOLUNU MERAK EDENLERE

malum memleketin deve kuşu zihniyetli mahkeme kararlarından dolayı dünyanın bir numaralı video paylaşım sitesine türkiyeden girmek engellenmiş durumda.Ama giripte illa ben bişey izlemek istiyorum diyenler için bu paylaşımı yapmak istedim

önce adres çubuğuna bu linki yapıştırın

http://www.vtunnel.com/


sonra açılan sayfada resimdede görüldüğü gibi www.Gmail.com yazan yere www.youtube.com yazıp entere basıp you tubeye girebilirsiniz...girin bu yasakçı zihniyete inat dilediğiniz videoları izleyin..

4 yorum:

Bespelled dedi ki...

İyi günler.

Boğaziçi üniversitesi’nde öğrenciyim. Aldığım bir ders kapsamında arıcılık üzerinde bir araştırma yapıyorum. Amacım, balın kovandan masamıza gelmesine katkısı bulunan insanlarla konuşup bu yolunu çizmek.

Birkaç soru sormak için bir bal üreticisiyle mülakat ayarlamaya çalışıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Projenin teslimatı yaklaştığı için mülakatımı bu hafta içinde yapmam gerekiyor. Öyle bir mülakat için müsaitseniz, ya da müsait olabilecek bir arkadaşınıza beni yönlendirebilirseniz sonsuz minnettar olurum. smart_mask3@yahoo.com mail adresimden benimle irtibata geçebilirsiniz (Not: İstanbul’da ikamet ediyorum)

PS: Türk arıcılık hayranların blog camiası inanılmaz—sayfalar çok güzel. tebrik ederim

Bespelled dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bespelled dedi ki...

ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. :-)

yalovalı arıcı dedi ki...

rica ederim ben bişey yapmadım zaten yazdığın yorumu okuyan üstad sn. kadıoğlu abimizin dikkatini çekmiş o konuyu ele almak için öneri sundu bende tamam abi sen ilgilen diyerek size ulaşmasını sağladım.işlerim yoğun olmasaydı bizzat ilgilenirdim nasip değilmiş...

derslerinde başarılar umarım sonuç güzel olmuştur.