24 Ocak 2009 Cumartesi

İSTANBULDAN GELEN MİSAFİRLERİM

bugün istanbul bölgesi arıcı dostlarımızdan Asım Kadıoğlu ile Yusuf Şimşak abilerim ziyaretimize geldiler.Arı ve arıcılık dünyası hakkında bir çok konu hakkında muhabbetler edildi.


Ortama köyümüzün diğer arıcılarından ilker ve sefer arkadaşlarımızda iştirak ettiler.



kızartmalarımız pişme aşamasında



masamız kuruldu Arı bakanı Ali türk aranıp yemek için izin alındıktan sonra
yemekler yendi.yemek esnasında hoş sohbetlerimize devam edildi.


yemeğimiz yendi tatlılarda yeniyor

yemek faslı bittikten sonra çay yudumlama sırasında süpriz bir olay gerçekleşti.köyümüzde görev yapan camii imamımız hüsamettin hoca ile Yusuf Şimşak istanbulda aynı okuldan mezun olmuşlar.İstanbuldada görüşmeleri devam ediyormuş.Yusufu orda gören hüsamettin hoca ile yusuf arasındaki şaşkınlık ifadeleri ilginç ve hoş gülüşmelere sahne oldu .resimde elinde çay olan köyümüzün imamı hüsamettin tanış.


Ziyaretlerinin asıl sebebi yusuf kardeşimizin kovan yaptırma isteğiydi.kovanlarda olmasını istediği bazı istekleri bana tarif etti.bir konuda bazı kafasında soru işareti kalınca o konuyu tekrar araştırıp kararını verecek .
Ziyaretime gelen Asım abi ve Yusuf Şimşak dostlarımıza teşekkür ederirim..

3 yorum:

Unknown dedi ki...

her şey için tekrar teşekkür ederim en kısa zamanda sizleride istanbulda aramızda görmek isteriz.

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

ya çok güzel samimi bir dodstluk ortamı, imrenmedim desem yalan olur. o gün bende kurtköye gittim. ama istanbuldaki Kurtköye, yoksa ekibe bende katılmak isterdim. Muhabbetlerimizin artarak daim olması dileği ile Allaha emanet olunuz.

yalovalı arıcı dedi ki...

zafer bey baharda inşallah bir kez daha gelecekler o zaman sizde katılırsınız bende sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyarım.