16 Nisan 2008 Çarşamba

GEZGİNCİ ARICILIK İÇİN TAŞIMA SİSTEMİ

bir firma tarafından hazırlanmış film.Filmin orjinali 15 dakika falan ben biraz bazı yerleri keserek zamanı düşürdüm.Çok güzel düşünülmüş bir sistem ama maliyeti baya yüksek.Bazı geliştirmeleride olabilirdi.mesela kovanlar tek renk değilde değişik renklerde.bakımları önden değilde arkadan olsa daha mantıklı.imkan olsada her arıcıda olsa böyle bir sistem yükleme için adam bulmak sorunu kalmaz 20 dakikada işlem tamam.

3 yorum:

ariciahmet dedi ki...

İyi günler hemşerim
düşünce güzel bal için deyilde arı yetiştirmek için iyi bir sistem.
Hemşerim senin bloğa her girişte reklam içerikli virus site sayfaları açiliyor.biryerde bir sorun var vaşka bloglarda sorun yok.

PINARHİSAR BAL ÜRETİCİLER BİRLİĞİ dedi ki...

BÖYLE FAYDALI KONUYU PAYLAŞTIGINIZ İCİN TEŞEKKÜRLER GERCEKTEN KAFA YORULMUŞ BİR KONU FİATI KONUSUNUDA BİLSEK DAHA İYİ OLURDU BU FİRMAYLA NASIL İRTİBAT KURA BİLİRİZ ARIYI TAŞI GİTTİGİN YERDE YERLEŞTİR PRATİK İŞ MİŞ
KOLAYGELSİN

yalovalı arıcı dedi ki...

arici ahmet arkadaş sorun nedir bilmiyorum.benimde ziyeretine gittim bazı bloglarda sizin dediğinizden oluyor.fazlada önemli değil.hey aynı site çıkıyorsa o siteyi yasaklılar sitesine ekleyin dahada çıkmaz.yolu bilmiyorsanız kısaca tarif edeyim. internet sayfasından araçlar/internet seçenekleri/güvenlik/yasaklı sitelere girin o çıkan sitenin linkini o yasaklılar bölümüne kaydedin bir daha açılmaz.


ali osman bey firmanın adresi http://www.beylibal.com/ teşekkürler...