15 Mayıs 2008 Perşembe

PETEK TAKMA VİDEOSU



petek takma videosu


7 yorum:

manos dedi ki...

nice job bravo!!!!!

Ali Türk dedi ki...

Abi öyle uzaktan anlatmakla olmuyor.Bir ara bir araya gelip şu işi öğrenmem lazım,elimde büyük boyutta çekilmiş öyle güzel filimler varki.Bazılarını sinirimden sildim.Şu an yutupta en çok izlelen filimim arıların nektara hazırlanması,10 bine yaklaştı izlenimi.O filimde iki kovanı birleştirdim,106 mb lik var üç kovanı birleştirmişim,ufacık küsürat işi bozuyor,100 bm den büyükler yüklenmiyor işte.Ama bu sene işi öğrenirsem hele birde filimlerden parça alabilirsek,fotolar gibi bak sen o zaman eğitime::))

yalovalı arıcı dedi ki...

inşallah abi kısmet olurda bir gün bir araya geliriz pek uzak değiliz gebze yalova bir adım yer ama hele sen bir izine çık önümüzdeki ay misafirin olmaya geliriz.bilgisayarın hızına yetişemeyiz zaten aldı başını gidiyor.biz çok geriden takip ediyoruz hele birde fotosopu kullanmayı öğrensek neler yaparız neler.videodan resim almayıda yeni öğrendim.bu haberdeki sondan beş resim videodan alınan resimler boyutu büyümüyor ama genede işe yarar.video çekerken malum resim çekemiyoruz bu yöntem de işe yarıyor.

görüşmek dileğiyle....

Ali Türk dedi ki...

Videoyu 16 mayıs ta seyretim dün seyretmemiştim.Vşdeo süper olmuş.Bu tür geçen sene görüntü yoktu ben aceleyle şilede çekip yayınladım iyi olmamıştı ama bazılarının işline yaramıştı.Hatta biri yutupta eleştirmiş filimi.Sen bu filmi yutubada koyarsan iyi olur.Kolay gelsin.

yalovalı arıcı dedi ki...

hehe o eleştiren belkide bendim.eski usul mahmuz ile yapıyodun falan filan:)you tube açılsın koyacağım teşekkürler...

ŞEKERLİ dedi ki...

Değerli arıcı arkadaş çalışmalarınızı çok beğendim. Çıtaları delmiş olduğunuz matkap harika bir düşünce.Mekanik kısmını yani gücü nasıl aktardığını fotoğraflayabilir misiniz? Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

yalovalı arıcı dedi ki...

sayın şekerli kardeş en kısa zamanda o makinenin fotoğraflarını yayınlayacağım teşekkürler....